:)

Friday, December 4, 2009

ttg busana di hari bahagia (telah siap)

baju sy dh amik
baju sy murah2 je lah
mcm yg sy budget
(ceh tak lah murah ekcelinye.. tapi still berpatutan)
satu baju 190
satu baju lagi 140
satu baju lagi 170
okay lah tu kan?
baju bakal suami sy arghhh mahalnye
ratus2
erm.. akak kedai tu apa lah
mule2 sy dh tanye berapa
dia ckp tak sampai 200
okaylah sy ckp kalau tak sampai 200
alih2 bile time nak amik
harga jd lain
takpelah sy redha
sy anggaplah dugaan
sebab sy dpt set perabot murah
adalah part lain yg sy kena mahal kan
adil lah tu
pikir mcm tu jek sudah lah
kurang kat sini
lebih kat sana

baju-baju yg sy tempah kat akak tu alhamdulillah
mcm yg sy nak
cume ade gaklah sikit2 yg sy tak suke
part leher baju
sy mintak lain dia buat lain
tapi sy dh malas nak pikir dh lah
sy ni type "boleh la"
:P
sikit jek pd mata sy mende tu
kat bahagian leher jek
leh cover..
:P
so bukan hal besar sgt lah

first time dtg
baju tu mcm terbesar
akak kedai tu ckp sy kurus
pd sy tak pun
sebab berat sy mcm sama jek
kekekeke
sy tak diet2 pun alasan sy tak nak diet ialah :
kang b4 kahwin punye kurus slim melim.. tak alih2 baru 2 minggu kahwin badan dh mak mok
tak mau aa
baik sy maintain jek
b4 kahwin after kahwin mcm ni
makan jek rase nak makan
so nanti pas kahwin takdelah menggile nak makan
tul tak?
(alasan baikk punye ni tau)
ms first time sy try baju2 sy
semua kembang kat bahagian bawah
dh pelik dh
awat baju ni besaq sgt
akak tu pun amik tali pengukur
dia ukur balik badan sy
rupe2nye setiap bahagian telah menngecil sebayank 2-3 inchi
terkejut gak sy
ade gak penurunan ek
tapi ade satu part telah naik 1/2 inchi
:P

bajunye?
nanti sy tunjuk
pas sy gune on 11 and 12 dec nanti ek
:P
kawan2 doakan sy ek..
risau ni
dh tak lama dh ni...

6 comments:

  1. besh nyer bace persiapan awk ni.. hurmm..
    selamat menempuh alam baru. selamat pengantin baru, next week da kan. moga bahagia hingga ujung nyawa.
    ekceli, sy akn b'2nang awl muharam ni, wish me luck

    ReplyDelete
  2. anne_nurqaseh,

    jemputlah dtg ke kenduri sy
    thanx for the wish...
    good luck utk awk.. and hope semuanye berjalan lancar k..
    :P

    ReplyDelete
  3. ooo..mntk maaf byk ek.. 12 tu sye kne blik kg, settle kn kje kat umh. mga berbahagia, nanti upload ler gambr kawen lak

    ReplyDelete
  4. wahhhh..bestnya..rama rama di dalam perut eh

    ReplyDelete
  5. anne_nurqaseh,
    insya allah nanti sy upload

    ShazlinZ85,
    bukan rama2 lagi dh ni
    semua pun ade.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. Hi Dear,
    looking for 1001 sweet & fabulous gifts at very affordable price???
    do visit my page,

    http://gardenofgalleria.fotopages.com/

    Happy Preparing for ur big day dear!!!

    ReplyDelete

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...