:)

Tuesday, July 26, 2011

1..2..3..

salam..

1. mcm rase nak demam lah pulak.. dh selsema and sakit tekak ni.. dh makan ubat still tak jalan lagi.. alamak jgn lah aidan jangkit..:(
2. igt nak puase esok.. pektis.. tapi camne ni? mcm tak larat jek :(
3.igt nak g tesco esok..nak beli barang rumah tapi mcm nak demam ni..camne ek? larat kot
4. nak cari baju raya aidan lah.. ade dh beli.. nak cari kemeja and suar pendek utk dia.. and jugak baju pakai hari2..
5.aidan dh pandai tiru bunyi.. pandai main tepuk2.. pandai sayang2..
6. tak semua org fikir mcm mn sy fikir.. so takleh lah nak suruh org rase and ikut cara sy
7.eh follower sy dh 140.. terima kasih kawan2
8.hidung makin tersumbat ni
9.kalau nak semua kerja rumah settle dlm satu hari tanpa gangguan si aidan ding dong.. kena bangun pagi giler.. kul 5 mcm tu..
10. tak lama lagi dh puase yeay..sy rase nak g jugak lah tesco esok beli barang2..nak beli pasta ke .. apa ke.. maggi ke.. buat stok kat rumah..suami tak suke sgt sahur nasik..tapi sy akan make sure sy makan nasik.. kang takut takde tenaga
11. eh tapi makan pasta kan mcm makan nasik gak kan?
12. masih terfikir2 pasal air susu time puase nanti
13. betul ke air susu rase lain time kite tgh puase? ke ni mitos ni?
14. memerlukan belaian suami di saat ini.. huhu..nasib dia balik cepat
15. ya allah semoga sy cepat sembuh

aidan @ 5 month and ayah
gambar tiada kaitan..:)

1 comment:

  1. Free online Nashik classified ads. Sell, Buy, Find - faster and easier: flats, apartments, houses, PG, jobs, IT jobs, BPO jobs, cars, used cars, used bikes, motorcycles, mobiles, computers.

    Nashik

    ReplyDelete

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...