:)

Thursday, September 10, 2009

ttg buah tangan kepada tetamu

kalau mengikut idea dan kehendak sy
time org dtg kenduri nanti
sy nak bg satu benda jek
kotak cantik yg berisi gula2 ke
atau bekas mengkuan yg dlm nye ade kek ke apa ke kan
tapi.. mak sy mcm tak berapa setuju jek
kalau tak knp mak request nak bg kerepek2 gak untuk org yg salam ngan mak
memandangkan ini ialah majlis mengahwinkan anak sulung mak and abah sy
sy kn lah amik kire jugak pendapat dan pandangan serta kehendak org tua sy
takleh lah sy ikut kehendak dan kemahuan sy je kan
oleh yg demikian
sy rase
time diorang tgh makan tu
kite terus jek lah bg beg yg berisi kerepek2 dll
hm.. walaupun sy tahu my bff tak setuju dgn idea ni
tapi takpelah asalkan mak sy puas hati
and semua org felda sy puas hati
kang sy tak mau lah
pas majlid kenduri org dok kata2
tak dpt apa2 pun dtg kenduri sy
(pikir negatif je ek huhuhu)

kawan2 blog (kalau ade yg dtg)
kawan2 utm
kawan2 tempat kerja
insya allah sy bg hadiah special sikit le
tapi tu lah tak pikir apa lagi ni
aii susah2 susah..


sy igt dlm beg tu nanti sy nak tambah air botol
alah air botol yg kecik tu
sy tanye kawan sy .. dia ckp harga air tu sebotol 80 sen
sy igt 50 sen
kalau 80 sen cancel lah kot
nanti sy nak try pi mydin usj
mn tahu ade jumpe barang cantik yg mencukupi budget sy ke kan
kn lah ukur baju kat badan sendirik
tgk baju kat badan org lain mmg lah cantik
tapi mn lah nak muat g pakai baju org tu..
kite tgk aje boleh
tapi nak apply ikut mcm style org takleh
sebab kemampuan kite berbeza2
ade org 80 sen mahal
ade org 80 sen tu concider murah
kan tak sama tu hehe

nampak gayanye pas raya ni
sy kn buat semua kerja sungguh2 ni
dr hal nak diet hinggalah hal2 kahwin
ke hal2 nak cari kerja lain gak
:)
mintak2 semuanye berjalan lancar

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...